Conferència Jordi Cuyàs. Disseny d’exposicions

EL DISSENY D’EXPOSICIONS A CA L’ARENAS

Benvolguts i benvolgudes.

El dijous 30 de gener Jordi Cuyàs, llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i Professor de disseny i mitjans audiovisuals a l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo de Badalona, ens parlarà sobre què és el disseny en els espais expositius i molt concretament els que ha realitzat a Ca l’Arenas; “Senyors i Senyores, mirades contra el temps” (2006), “ART I GUERRA destrucció, espoli i salvaguarda del patrimoni durant la guerra civil; l’exemple de Mataró” (2009), i l’actual, “Art a Mataró 1942-1958, els anys de la represa”.

L’adequació, el recorregut, la gamma cromàtica, lectures tipogràfiques i grafismes, són reptes que el dissenyador ha de resoldre d’acord amb la temàtica i la projecció que es vol donar. El disseny d’exposicions és un treball global on intervé el disseny gràfic, el disseny d’espai, la fotografia i el video. A més d’un treball corporatiu conjuntament amb els comissaris i el personal tècnic, a fi de crear el clímax adient a cada muntatge.

Jordi Cuyàs ens parlarà de la complexitat i preparació que es requereix per aconseguir un bon resultat final. La metodologia, planificació i desenvolupament ajustat a l’estructura de cada exposició.

*Text original d’un mailing dels amics de Ca l’Arenas

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s