Escultura pública. 1r trimestre

Benvinguts al nou curs 2010 – 2011.

Aquest any us volem proposar una nova forma de funcionament en la matèria de Visual i plàstica. De fet, intentarem recuperar la forma de treball de quan feieu primària… si, si, ho heu sentit bé. Volem treballar amb vosaltres en clau de PROJECTES.

Ens agradaria reforçar i ampliar la feina que heu fet durant el 2n curs de ESO aplicant de forma pràctica tots els conceptes apresos: ja sabeu, el color, les textures, les perspectives… i també ampliar-los i afegir-ne de nous.

De moment, com haureu vist en el títol d’aquesta primera entrada del curs, el nostre primer projecte va d’escultura.

La proposta és la següent:

Sou un grup d’escultors als que us han encarregat un projecte escultòric per al carrer Damià Campeny de Mataró (substitueix la peça de davant de la Seguretat Social). La proposta ha de girar al voltant de la figura d’aquest escultor neoclàssic i hauria de ser una mena d’homenatge.

Per altra banda, també ens ha semblat adequat treballar aquest tema de l’escultura en l’espai públic per dos motius:

El primer de tot perquè a l’àrea hem tingut fins ara poques oportunitats de treballar amb les tres dimensions.

El segon motiu és més anecdòtic, però… us heu adonat que de fa una any hi ha instal·lada al davant del Café del Mar i ben aprop de l’escola una nova escultura? Es tracta de l’obra FLUXUS de l’escultor Marcel Camps. Feu clic aquí per veure la notícia públicada al CAPGRÓS en la que es feia resò de la inauguració per part de l’alcalde Juan Antoni Baron.

fluxus

Doncs bé, ara ja sabeu quin és l’objectiu d’aquest primer projecte. Tot just l’iniciem, així que ara caldrà fer grups de 2-3 alumnes, treballar com un equip en les diferents fases del projecte, realitzar algunes de les activitats de forma individual i fins i tot, fer algunes ampliacions de forma voluntària (si voleu molt bona nota!).

Setmana a setmana anirem penjant al bloc les diferents activitats a realitzar amb enllaços i temes relacionats que puguin ser del vostra interés, alhora que n’anirem parlant a l’aula. Recordeu que en un bloc hi podeu escriure comentaris, dubtes, preguntes, aportacions…

Esperem que aquest bloc sigui un bon complement a la feina que anirem realitzant a classe.

Que tingueu un bon curs!!!

Departament d’ARts

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s