Fira de simulació d’empreses 2010

Aquest any tornava a tocar (una vegada cada dos anys) plantejar l’activitat del disseny d’un estand per la fira de simulació d’empresa de la nostra escola. Altra vegada els alumnes s’han constituït com a equips de disseny per presentar unes propostes que posteriorment, han estat valorades per les professores del SEFED. Com en tot concurs hi ha uns guanyadors. Enguany la gent del SEFED han triat la proposta de: Nil Fruitós, Sergi Gallardo, Francesc Padrós, Gerard Rodríguez i MArio Tomey.

Conjuntament amb els alumnes de grau mig d’instal·lacions elèctriques (dirigits per el professor MArio MArtínez), el dijous de la setmana passada vam traslladar la maqueta a la realitat en un estand de la fira de Barcelona.

Aquesta és una activitat molt enriquidora, ja que els alumnes s’adonen de les dificultats que comporta el trasllat, del que és una simple idea, a la realitat material.

Les crítiques han estat molt bones i tothom qui l’ha vist, tant els alumnes del SEFED que n’han fet ús, com els “clients”, que van visitar l’estand, n’estaven encantats.

FELICITATS ALS DISSENYADORS!

Us pengem una presentació perquè en veieu el resultat.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s